HNH Autószervíz

ADATOK
  • Cím: 1152 Budapest, Aporháza u. 61.
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 07:30 – 17:00

ELÉRHETŐSÉG
  • Telefon: 06-1-271-00-16
BEMUTATKOZÁS

A HNH Kft. teljes egészében belföldi magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás, amely tevékenységét jelenlegi formájában 1993-ban kezdte meg.

Cégünk a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlődik.

A ügyfeleink teljeskörű kiszolgálásának érdekében 2005-ben úgy határoztunk, hogy napjaink elvárásait mindenben kielégítő, a mai csúcstechnikát képviselő komplett autószervizt építünk.

Tapasztalatunk szerint az ügyfelek a versenytársainkéhoz hasonló nagy autószervizekkel szemben bizalmatlanok, hiányzik az ügyfél és a szerviz alkalmazottja közötti bizalmi viszony. Úgy gondoljuk, hogy Cégünk legfőbb előnye abból adódik, hogy a Mi Ügyfeleink közvetlenül a Cég tulajdonosával is tárgyalhatnak és mondhatják el a gépkocsinál felmerülő problémákat, ilyen módon tudjuk garantálni a megfelelő szolgáltatási színvonal fenntartását és azt, hogy Ön mindig elégedetten távozzon Tőlünk.

Térkép

Kulcsszavak: autószerviz, karosszéria javítás, fényezés, műszaki vizsga, klímatöltés, biztosítási ügyintézés, eredetiségvizsgálat, futóműállítás, helyszíni vizsgáztatás, gumiszerelés

HNH Autószervíz