BioTech USA Sport Élet Egészség Központ

biotechlogo
ADATOK
  • Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi u. 131. (Pólus Center középső bejárat, Renoval szemben)
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Vasárnap: 10:00 – 20:00

ELÉRHETŐSÉGEK
BEMUTATKOZÁS
biotechkep

Mi a BioTech USA-nál világszerte segítjük a hivatásos sportolókat, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak, nagyobb izmokat építsenek és egészségesebb életet éljenek. A sportkiegészítők kutatásában és fejlesztésében eltöltött sok évnek köszönhetően büszkén mondhatjuk el, hogy a profi sportolók világszerte több mint 44 országban minket választanak első helyen.
BioTech USA táplálék-kiegészítő boltunk 2005-ben nyitotta meg kapuit a Pólus Center Bevásárló Központban az egészséges életmódot kedvelő és a sportot szerető nagyközönség előtt.
A Pólus Bevásárló és Szórakoztató Központ Budapest XV. kerületében, 62.600 négyzetméteren, több mint 200 bolttal, kávézókkal, éttermekkel és szórakozási lehetőségekkel várja a vásárolni, szórakozni és kikapcsolódni vágyó látogatókat.

2010. februárjában bővültünk, azóta Kispesten is várunk minden kedves vásárlót, 2011 októbere óta az újonnan épült bevásárlóközpontban, a KÖKI Terminálban.

Táplálék-kiegészítő webáruházunk 2011. augusztusában született meg.
Célunk, hogy minél több információval lássuk el az érdeklődőket a BioTech USA termékekkel kapcsolatban, és hogy kényelmesebbé tegyük a vásárlást. Webáruházunknak köszönhetően megismerhetik támogatott versenyzőinket (protein-vitamin team), akik nagyszerű eredményeket érnek el, ezzel is példát mutatva a fiatalságnak.
Támogatott csapataink szintén sikeresen szerepelnek mind a hazai, mind a nemzetközi versenyeken.
Motivációs képekkel, videókkal szeretnénk a sport, az egészséges táplálkozás felé vezetni az embereket, így mutatva utat egy fittebb, energikusabb életvitel eléréséhez.

biotechkep2

Mire jó a fehérje?
Segíti az izomtömeg növekedését
Az izomzatunk nagy része olyan fehérjékből, aminosavakból áll, amiket szervezetünk nem tud maga előállítani. Testsúlykilogrammonként legalább napi 2 gramm fehérjére van szükségünk, hogy megakadályozzuk az izomvesztést, illetve izmainkat növelni tudjuk. Mivel szervezetünkben nincsenek fehérjeraktárak, így ha izmot szeretnénk magunkra építeni, mindenképp gondoskodni kell a megfelelő fehérjebevitelről, hiszen ez az izmok tápanyaga. Különösen fontos az edzés után (az izomregenerálódáshoz), ill. lefekvés előtt (hogy éjszaka se maradjunk aminosavak nélkül).
Segíti az izomregenerálódást
Az izmok az edzések alatt ún. mikrotraumákat, mikrosérüléseket szenvednek el. Ezek az apró sérülések csak megfelelő aminosavakkal korrigálhatók. Ahhoz, hogy a szervezetünk intenzív súlyzós edzések, vagy megterhelő állóképességi edzések után gyorsabban és hatékonyabban regenerálódjon, nagy mennyiségű fehérjére, és ezáltal szabad aminosavra van szükség.
Erősíti az immunrendszert
A szervezetünk betegségek esetén különféle védekező mechanizmusokat indít be. A szervezetet védő sejtek közül több ezer “feláldozza” magát a kórokozókkal szembeni küzdelemben. Betegség esetén a szervezetnek különösen nagy teher ezeknek a sejteknek a pótlása, amihez több fehérjére van szükség.
Zsírvesztés: az emelt fehérjebevitel mind az energiafelhasználás fokozása, mind étvágyunk kontrollálása útján segíti a zsírvesztést.

BioTech USA – Vitaminok és ásványi anyagok A vitaminok olyan természetes molekulák, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet egészséges működéséhez, azonban előállításukra szervezetünk nem képes. A vitaminok elsődleges forrásait mindennapi táplálékaink jelentik, de napjaink étkezési normái és a hozzáférhető tápanyagok minősége egyre nehezebbé teszi, hogy fedezzük minden ilyen irányú szükségletünket. A dolgot tovább nehezítik az olyan speciális helyzetek, mint a sporttevékenységből adódó fizikai aktivitás, fokozott mentális és emocionális stressz, kalória megszorított diéták, melyek mind tovább növelik vitamin és ásványi anyag szükségleteinket.
Étkezésünk vitaminkészítményekkel történő kiegészítése ezen étrendbeli hiányosságok és a valamilyen okból megnövekedett szükséglet ellentételezésének egyszerű és biztonságos eszközét kínálja. Akár izomépítés, akár zsírvesztés, akár általános egészségi állapotunk javítása a célunk, vitamin kiegészítés segítségével biztosíthatjuk azt, hogy szervezetünk ne szenvedjen hiányt semmilyen a működéséhez és céljaink eléréséhez nélkülözhetetlen esszenciális elemben.

Térkép

kulcsszavak: táplálékkiegészítő, bokszkesztyű, fogyókúra, testépítés, tömegnövelés, egészség, vitaminok, ízületvédő, fehérjék, Biotech USA, zsírégetők

BioTech USA Sport Élet Egészség Központ